Boekhandel Daan Nijman en de openbare bibliotheken in Noordenveld stimuleren het lezen in de Gemeente Noordenveld met steun van De Krant en A. Smith Grafische Vormgeving.

De meeste entreekaarten zijn te koop bij Boekhandel Daan Nijman, die voor activiteiten van Noordenveldleest ook bij de bibliotheken in Norg, Peize en Roden.

Hebt u vragen over Noordenveldleest.nl of wilt u meer weten over een vorm van samenwerking, neem dan contact op met Boekhandel Daan Nijman via noordenveldleest@daannijman.nl.

Concreet komt een en ander neer op het organiseren van en bekendheid geven aan lezingen, festivals en andere activiteiten op het gebied van literatuur, streektaal en kinder- en jeugdboeken. Schrijvers en illustratoren uit de gemeente krijgen hierbij extra aandacht.

Voorbeelden van activiteiten zijn optredens van auteurs en illustratoren, het inmiddels traditionele Kinderboekenfeest en de Vasalis-dag met diverse activiteiten ter nagedachtenis van deze dichteres die in Roden woonde.

Heeft u vragen of wilt u een vorm van samenwerking bespreken, neem dan contact op met:

Femke Liemburg (Boekhandel Daan Nijman en Noordenveldleest.nl) via 050-5012967 of info@daannijman.nl.

Organisatie
Nely Kuperus (vz), Lysbeth Ruyter, Anne Doornbos, Annemarie Smith, Lidy Pool-Kruidhof, Itie van den Berg, Nettie Kramer en Femke Liemburg